Spring naar inhoud

Dit is het nieuws

november 4, 2012

Buitenlands nieuws:
Vandaag heeft Noord-Korea China niet de oorlog verklaard. Dit is op te maken uit dat er geen bewegingen op dat terrein zijn te bespeuren. Ook is er nergens een verklaring afgelegd die daarop zou kunnen wijzen.

Binnenlands nieuws:
Er is geen poging gedaan in het Guinness book of records te komen door met duizend man tegelijk te fierljeppen. Dit had in Bontebok kunnen plaatsvinden, maar er is niemand gevonden die iets dergelijks heeft kunnen bevestigen. Detail is wel, dat er ook niet naar gevraagd is, omdat er geen aanwijzingen die kant op waren.

Economie:
Er zijn afgelopen week minder zakjes skittels verkocht dan in dezelfde tijd vorig jaar. Ook de verkoop van spekjes loopt terug, hoewel de verwachting is dat in de week voor Sint Maarten de verkoop tijdelijk zal pieken. De verkoop van cactusdrank blijft laag. Mogelijk heeft dit met de prijs te maken.
De verkoop van zwembroeken houdt ook niet over.

Sport:
Er zijn letterlijk miljarden mensen geen wereldkampioen boksen geworden. Mogelijk dat dit zich bij deze of gene in het hoofd afspeelt, maar dit is niet de waarheid. Wat zich in het hoofd afspeelt is ook waar het andere onderwerpen betreft niet de waarheid. Hierover kan men echter van mening verschillen. Dat is echter geen sport.

Het weer:
Vandaag regent het geen pijpenstelen. Regenwater zal echter veelvuldig vallen en vervolgens kruipen of lopen of ergens vanaf druipen. Dit wijst niet persé op een klimaatsverandering, want het is niets nieuws onder de zon. Dat het te wijten is aan een toenemende bevolking is ook niet bewezen. Je wordt er hoe dan ook wel erg nat van, tenzij je binnen blijft. Een grote groep mensen heeft zich binnenshuis opgehouden. Hoeveel precies is niet bekend. Er wordt geen onderzoek naar ingesteld.

Voor meer nieuws kunt u terecht op diverse websites.

 

From → Uncategorized

2 reacties
  1. Is er nog nieuws in 2013?

    m.v.g. Guido

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: